Follow Home
| Litter star world |
Y
SAYA SAYANG AWAK :'*
LOVE? :'D
19 Julai, 2013 • 6:49 PG • 0 comments

Yaw peeps ! xD hahah ! Dah lama tinggalkan blog aku ni, rindu wuu babe -.- nak setori ni. Lepas Hari Koperasi, malam tu. Aku sah ! *Ajet sah je ni* haha* okayy aku jadi milik SHAHIDI ! Okayy, faham tu? Shahidi -.- 

But, I'm sorry dude. Aku masih belum boleh nak sayang kau sedangkan hati kau masih pada EX kau yang dulu, tapi aku akan cuba untuk sayang kau. Kau cakap kau suka since form 3 right? But, you never know that I'm admirer you since form 2. Almost 3years okayy, :') 

Pape pun ! Aku tetap akan cuba untuk SUKA, CINTA, SAYANG dekat KAU ! K, faham tu? Tapi, kau kena juga buat perkara yang sama dengan aku. DELETE EX and your memory with HER :'/ 

Btw, I LOVE YOU BUSUK :'* 

Siapa amik dia dari aku, better you watch out ! Okayy? Good ! Sayang kau xD kbye.



PASTFUTURE
The star owner

Hi peeps. Im the owner of this blog
Just known as Sarah

JUST BE YOURSELF :*



TALKIE TALKING


PUT UR CBOX CODE
CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's