Follow Home
| Litter star world |
Y
SAYA SAYANG AWAK :'*
Sekolah xD
02 Januari, 2013 • 5:55 PG • 0 comments

(Pinjam gambar Lebanon_High_School_Kentucky xD)

Hellooo helloooo, i'm back here xD sila duduk dan baca dulu apa yang aku nak story ni :D cerita ni awesome tak awesome sangat lah, kalau taknak baca sila angkat kaki anda dan berambus dari sini xD hikhik ~

Okayy, first day sekolah excited gila. Masa nak keluar rumah pagi tadi nak amik kawan tak ada lah jem sangat jalan, sampai je dekat satu taman ni perggghhhh. Wa cakap sama lu cenggini ha (Y) seronok la bhai, sampai 7.05 jem eh. Tapi tak apa, asalkan datang sekolah dengan selamat. Masa dah sampai sekolah tu macam biasa lah, ada je suara yang membebel kat atas pentas. Nasib baik tak panjang kalau tak, memang huru hara la kami duduk dekat perhimpunan pagi tu.

Lepas kena ceramah bagai pagi tadi, ada taklimat untuk form 4 tahu. Kita orang kena isi borang untuk menentukan aliran mana yang kami amik, masa isi tu lah kan. Cikgu kita orang cakap kalau nak amik Sains tak boleh ada D tahu tak D ! Betapa sentap nya hati gua derrr, hakhak ~ tapi tak apa. Lepas isi borang aliran kelas semua, masing masing dengan keputusan sendiri tekad lagi nekad nak amik aliran PERDAGANGAN tahu? PERDAGANGAN ! HAHA ! 

Lepas selesai dengan semua menda jadah tu semua, kita orang beratur ikut kelas yang telah dipilih tadi. Kita orang ingat kelas yang dulu ada 4 kelas, sekarang dah jadi 7 kelas. Tahu apa yang ditambah nya? Kelas aliran Sains, Sains Agama, Prinsip Akaun, Prinsip Akaun Agama, Perdagangan, MPV 1 and MPV 2. Gempak kan? HAHA ! 

Masa dah selesai semua pasal hal kelas, masing masing balik ke kelas dengan muka seronok lagi beronok-ronok. HAHA ! Bila dah lama tak datang sekolah, jadi penat dan lelah naik tangga baru tingkat 2. Hikhik ~ bila dah masuk kelas semua lantik itu ini, selesai. Masing masing tak puas hati je perangai xD dalam kelas PERDAGANGAN wa cakap dengan lu derr, cenggini ha (Y) ramai gila. 35 orang tahu? 35 ORANG !

Bila, dah selesai pasal hal kelas pulak, semua budak duduk rileks sambil huru hara dalam kelas sampai la waktu rehat. Semua isi makan dalam perut, haha* tahu tahu dah lapar sangat xD. Lepas rehat tu, kita orang terus belajar. And time belajar tu jugak lah, semua budak dah blurrr. Ada yang mengantuk, ada yang berborak and ada yang tidur xD. Memang lawak la masing masing bila macam tu, bila dah nak habis waktu persekolahan, semua huru hara. HAHA ! Macam orang hilang anak xD tak boleh blah gila, 
HAHA ! K aku taktahu apa yang aku carutkan dekat atas ni, so. Korang pepaham je la ek, xD, babai :* 



PASTFUTURE
The star owner

Hi peeps. Im the owner of this blog
Just known as Sarah

JUST BE YOURSELF :*



TALKIE TALKING


PUT UR CBOX CODE
CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's