Follow Home
| Litter star world |
Y
SAYA SAYANG AWAK :'*
Menangis :'(
04 Disember, 2012 • 5:17 PTG • 0 comments


Hi korang :'), korang sihat harini? Kalau sihat bagus la, kalau tak sihat pergi la makan ubat :'). Harini aku nak story pasal MENANGIS you know, MENANGIS !

Malam tadi aku mintak nak hang dengan Eryn harini, aku tau mama tak akan bagi. Semalam rasanya macam kali terakhir aku mintak nak hang, aku letih. Dari tahun lepas aku mintak tapi tak jugak dapat, :'( aku sedih. Korang tengok gambar dekat atas tu, sama macam aku buat sekarang nie. And korang tahu, malam tadi i'm not strong enough for this time. Aku tak larat, aku menangis malam tadi. Hanya BFF's aku - Qamarina - yang tau aku menangis malam tadi, aku cuba sedaya upaya taknak menangis sebab Qama tak bagi aku menangis. Tapi aku tak boleh, makin aku menangis. :'( lepas aku story semua dekat dia, aku rasa lega sikit. Tapi itu hanya sementara, lepas OTP dengan dia. Aku tak tahu kenapa, tiba-tiba airmata aku turun laju. 

Aku tak larat nak simpan, aku hanya mampu luahkan dengan melalui airmata yang tersimpan selama ini. Sampai bila mama taknak bagi adik hang ma? Takkan sampai adik dah tua? Mama tak pernah fikir perasaan orang lain, selalu kena ikut kepala angin mama je. Semua adik beradik mama and adik beradik papa, tak pernah halang diorang nak hang kat mana pun. Kenapa mama perlu buat semua ini? Seolah-olah mama mengongkong kami adik beradik, bila abang nak keluar mama tak bagi. Tapi, dia keras kepala. Dia berjaya keluar, kalau kakak nak keluar mama pun tak bagi jugak. Kakak angin, masuk bilik akak menangis. Sama lah dengan kita, 

Ya Allah, beratnya ujian yang kau berikan padaku :'( aku tak mampu nak tanggung lagi. Kawan aku semua support aku, tapi aku tak boleh move on jugak. Macam mana aku nak teruskan hidup kalau hari-hari asyik bertemankan FAKE SMILE and FAKE LAUGH, aku letih. Aku tak pernah jumpa family yang kongkong anak dari segala-galanya, nak jenjalan dengan kawan tak bagi. Nak tengok wayang dekat kakak tak bagi, mama selalu kata semua itu adalah bunga-bunga maksiat. Dalam sudut hati aku berbicara, kalau orang pandai gunakan akal. Takkan berlaku maksiat, hanya orang yang pendek akal akan buat perkara terkutuk yang menjadikan maksiat.
Hanya Allah saja yang tau perasaan aku macam mana, aku tak mampu nak tanggung lagi.



PASTFUTURE
The star owner

Hi peeps. Im the owner of this blog
Just known as Sarah

JUST BE YOURSELF :*



TALKIE TALKING


PUT UR CBOX CODE
CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's