Follow Home
| Litter star world |
Y
SAYA SAYANG AWAK :'*
Kenapa Kah?
01 Disember, 2012 • 2:40 PG • 0 comments

Heyy, korang apa khabar? Sihat tak? Kita dekat sini sihat saje, korang dah duduk baca jangan lah pergi dulu meh la teman Sara baca nie. Eh Sara taip nie, awak baca lah okay. 

Okay mari sembang, nak cerita pasal kawan kita lah. Dia nie seorang yang baik tapi satu je yang Sara tak suka, dia  nie suka sangat tolong kawan lelaki even lelaki itu bukan nya suka sangat dengan dia. Tapi kan kalau dia kita orang nak minta tolong dia sikit tak mahu nak hulurkan bantuan, konon nya masa kita form1 dulu jadi kawan baik lah bagai. Tapi sekarang, siapa tikam siapa sekarang? Awak, awak tahu tak. Perangai awak yang sekarang nie buat orang sekeliling makin tak suka dengan awak, awak sedar lah awak tu perempuan. Apa awak buat semua nya betul tapi, bila orang cakap sikit saje awak tukar topik seolah olah awak tak mahu dengar apa kita orang nak sampai kan.

Now lepas awak, dia pulak yang jadi mangsa panas baran even awak tu bukan panas baran but suka pijak kepala orang. Sekarang kawan kita lagi seorang tu makin kurang ajar, Sara tak tahu apa kena mengena dengan awak berdua. Sara bukan memilih kawan lah, but. Sara suka berkawan, tapi bila ajak awak jalan. Awak hindari saya, bila saya cakap baik baik. Awak maki saya, Ya Allah. Sungguh berat ujian yang Kau berikan padaku. Sara tak sanggup lagi nak bertekak denga awak berdua, kita tengah tunggu result PMR nie. Awak boleh lagi tak fikirkan hal kawan awak,

dear awak NAZ and awak NSZ, tolong lah ubah perangai awak. Kita semakin meningkat dewasa, kita kawan tak baik la nak bermusuh. Nabi ada kata musuh itu kan sahabat nya syaitan, so Sara tak mahu lah awak berdua jadi kepala batu. Tak mahu cakap baik baik, selalu maki orang tanpa sebab. Nak marah kan orang lain, jangan lah awak keluarkan dekat orang lain. Itu akan menyakitkan hati saya tahu, Sara tahu Sara bukan kawan yang baik buat awak berdua. Tapi, awak kena lah bantu saya untuk belajar macam mana nak hidup, belajar, DLL. 
Lastly, #DecemberWish I hope that we can be good as usual and I hope I'll be better than the past :')



PASTFUTURE
The star owner

Hi peeps. Im the owner of this blog
Just known as Sarah

JUST BE YOURSELF :*



TALKIE TALKING


PUT UR CBOX CODE
CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's