Follow Home
| Litter star world |
Y
SAYA SAYANG AWAK :'*
Perangai Kau !
15 September, 2012 • 1:29 PG • 0 comments

Hey kawan, bersarang dah kot belog aku nie. Ok, sekarang aku nak story pasal kawan aku and geng die.
Even aku dah kawan dengan die selame 5 tahun since aku pinda SK Sikamat tuh, aku jarang sekali tegur die.
Mase naik form 1 kitorang bagaikan baru saje berkawan and lame lame kitorang dah jadi macam kawan, itu perkara biasa kan?

Naik ja form 2 kitorang dah renggang, sebab ape tahu? Korang piki lah sendiri, die dah jumpe geng baru and anything news. Aku pung dah tak kacau diorang masuk ja pertengahan tahun geng diorang buat palat dekat aku and geng, kitorang tak carik lansung point nak gaduh. Diorang punya salah kitorang yang kene kot,

Bile nak naik jadi PMR Candidates tahun nie, perangai diorang menjadi jadi and dah tak ade rupe budak 
PMR Candidates and budak virgin dah. Bukan nak kutuk but, kenyataan. Aku menyirap dengan geng korang, kitorang tanye elok elok pasal pelajaran pasal kawan and anything else. Korang cakap benda tak
sepatutnya aku dengan bile kitorang busy kau mengadu yang Pe*** kau gatal, hoi mulut kau sis sungguh biadap kan? Even your father have died this year(biarkan english broken) then kau busy aku geng aku tanye
pasal kerja, kau siap cakap HW? nie ha kat Pan*** aku ha, 

Aku tak sangka kot kau jadi perempuan macam tu sekali, geng kau pung 2x5 10 kan? Then harituh, member rapat kau dah muak kawan dengan korang. Cerita pasal TALAM 2 MUKA, aku pung terkejut. kawan kau cerita lah yang geng kau tuh macam nie lah macam tuh lah, and last aku iyekah saje. Esok hari, kau dengan geng kau tanyer kembar Z's aku. Member kau cerita ape right? Then member kau PUTAR BELIT CERITA,
jangan ingat aku dengan buda Z's tak tahu plan kau? 

Kitorang terima ja kalau dah dapat kawan yang TALAM 2 MUKA macam korang, even BFF aku sendiri pung macam tuh. Tapi tak macam korang, selalu cerita kotor. Kawan talam 2 muka kau tuh, cerita yang korang malam malam keluar merayau pergi memantat. WTH? then pepagi keluar jual muka, WTM?
Aku tak sangka, tuhan bagi kitorang geng macam kau. And last kau balik dengan kawan TALAM 2 MUKA 
kau balik, 

THANK SEBAB JADI BUDAK TALAM DUA MUKA KAT KITORANG

Label:



PASTFUTURE
The star owner

Hi peeps. Im the owner of this blog
Just known as Sarah

JUST BE YOURSELF :*



TALKIE TALKING


PUT UR CBOX CODE
CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's