Follow Home
| Litter star world |
Y
SAYA SAYANG AWAK :'*
Akhirnya !
16 Ogos, 2012 • 3:49 PG • 0 comments

Hey korang, selamat berbuka puasa and Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.
hari tajuk aku pelik sikit,
You know what Trial exam is over, aku paling nak menangis time jawab exam math paper 1 soalan semua macam gampang lah kan.
Aku ngan member semua menggelabah bile mase dah abeh ramai baru jawab sampai soalan 20 daripada 40 soalan kot. HAHA ! Meniru, tu perkara biasa tapi aku tak. aku cool jew bile mase nak abeh... 
Semalam, aku dapat paper Geografi aku tengok wohooo, 62% wooooooooooo. Yang tak menahan paper sain aku bab zygote memang aku lupe dengan proses ejakulaso lah....
Last paper KH time hari Isnin, soalan boleh tahan lah senang... Aku hope takde lah banyak yang gagal
|
|
|
|
\/
Nah mood happy...

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua.Kbabaiiii.

Label:



PASTFUTURE
The star owner

Hi peeps. Im the owner of this blog
Just known as Sarah

JUST BE YOURSELF :*



TALKIE TALKING


PUT UR CBOX CODE
CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's