Follow Home
| Litter star world |
Y
SAYA SAYANG AWAK :'*
Nak Exam???
17 September, 2011 • 12:55 PG • 0 comments
Assalam'mualaikum,
kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang.

 
S.S nak cerita sikit lah dengan korang semua, nanti bulan 10 dah nak exam so sekarang nie kenalah belajar rajin-rajin supaya dapat markah tinggi and dapat A, siape yang nak gagal kan??? semuanya nak lulus dalam exam kan,

So sekarang nie mak dan ayah pun dah belikan satu kotak DR101 untuk S.S dari Dr.Rozmey yang terkenal tu lah kankankan??? Kalau lah boleh jadi macam kakak S.S nanti ish tak dapat bayangkan laha kan, sebab kakak S.S nie pandai belajar pon belajar jauh-jauh kat Perlis sane kan...

S.S nak belajar macam kakak S.S lah. Nak pandai jugak macam die, jelez meh.... ishishish, dah la pandai bercinte pon tahan sampai 4tahun tau tak??? Tu yang tak tahan tuh, nak jugak lah.... Pergi sekolah pun nak belajar jadi pandai, jangan sekadar datang ke sekolah belajar je kan???

Belajar dari kesilapan pun penting dalam diri masing-masing, manusia mane yang tak pernah lari atau tak pernah buat kesilapan sendiri kan??? So pandai-pandai la pikir yang baek dan jangan berprasangka buruk terhadap orang disekeliling kamu...

Orang belajar untuk capai cita-cita yang ingin kita capai betul tak??? Kalau lah betul mesti cita-cita yang selama ini kita impikan mesti akan tecapai jua.... ehem2 stop sampai sini la penat menaip,

P/S= Kepada sesiapa yang akan menduduki peperiksaan PMR tu jangan main-main lagi, belajar bersungguh-sungguh dan semoga berjaya... GOOD LUCK FOR YOUR EXAM!!!! :)










Label:



PASTFUTURE
The star owner

Hi peeps. Im the owner of this blog
Just known as Sarah

JUST BE YOURSELF :*



TALKIE TALKING


PUT UR CBOX CODE
CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's