Follow Home
| Litter star world |
Y
SAYA SAYANG AWAK :'*
Sukan Best.
23 Jun, 2011 • 10:52 PTG • 0 comments
Assalamualaikum???
hai korang, na dengar citer ta??? nak3, semalam kan hari Khamis so skola aku ade sukan kat Stadium Tunku Abdul Rahman(STAR) Paroi, aku ngan member aku sume pergi naek bas, free skola tajakan, then kitorang gerak pepagi dalam pukol 6:45 cam 2 r.

Kitorang nak pergi sebab kitorang na sokong jer, hahaha yang kitorang tau kitorang melantak la pe lagi kan, kitorang sempat ambik gambar g aw,







Label: ,



PASTFUTURE
The star owner

Hi peeps. Im the owner of this blog
Just known as Sarah

JUST BE YOURSELF :*



TALKIE TALKING


PUT UR CBOX CODE
CREDIT

Own made by : rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com
ARINA's